MIT REJT A MIKULÁS PUTTONYA?
20%-os kuponkedvezmény legújabb gyerekjáték, otthon és karácsonyi termékeinkre! Használd a MIKULAS kuponkóddal! hátralévő idő:

Kuponcsomag igénylés

 

A Pixato.hu közvetlen partnere a világ legnagyobb tartozék gyártóinak így garantáltan jó árat biztosít Neked nagyobb mennyiség esetén is. Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapon a keresztnév, e-mail cím mezőket és válaszd ki, milyen összegben tervezel vásárolni a Pixato.hu-n és ezután nyomd meg az elküld gombot!

Ha megvagy, nézz be az e-mail fiókodba, melyre pillanatokon belül elküldjük ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megadott e-mail címre a perceken belül kiküldött ajánlaton kívül semmilyen levelet nem küldünk a jövőben engedélyed nélkül.
Fontos: a kupononkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, valamint az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink!

Neved:
E-mail cím, ahova a kuponokat PERCEKEN belül megküldjük neked:
Milyen értékben tervezel vásárolni egyszerre a Pixato.hu-n?
10 000 - 30 000 Forint közötti összegben
30 000 - 100 000 Forint közötti összegben
100 000 - 300 000 Forint közötti összegben
300 000 - 1 000 000 Forint közötti összegben
1 000 000 Forint feletti összegben

 

A Pixato.hu kínálatában eléred a legnagyobb gyártók gyártók (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, LG, Nillkin, Baseus, INTEX, BESTWAY, WELLIS, GRE, STEINBACH, UBBINK, Sencor, Lamart stb.) legújabb termékeit. A professzionális kiszolgálás érdekében több mint 40 000 terméket tartunk raktáron, műszaki és logisztikai kérdésben 15 fős csapatunk készséggel áll rendelkezésedre!

A legismertebb gyártók közvetlen nagykereskedelmi partnerei vagyunk, így gyors kiszolgálást és rendkívül kedvező árakat biztosítunk Neked. Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű medencéket, homokszűrőket, kiegészítőket találsz, melyeket jó szívvel ajánlunk Neked.

argep.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2