Kuponcsomag igénylés

 

A Pixato.hu közvetlen partnere a világ legnagyobb tartozék gyártóinak így garantáltan jó árat biztosít Neked nagyobb mennyiség esetén is. Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapon a keresztnév, e-mail cím mezőket és válaszd ki, milyen összegben tervezel vásárolni a Pixato.hu-n és ezután nyomd meg az elküld gombot!

Ha megvagy, nézz be az e-mail fiókodba, melyre pillanatokon belül elküldjük ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megadott e-mail címre a perceken belül kiküldött ajánlaton kívül semmilyen levelet nem küldünk a jövőben engedélyed nélkül.
Fontos: a kupononkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, valamint az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink!

Neved:
E-mail cím, ahova a kuponokat PERCEKEN belül megküldjük neked:
Milyen értékben tervezel vásárolni egyszerre a Pixato.hu-n?
10 000 - 30 000 Forint közötti összegben
30 000 - 100 000 Forint közötti összegben
100 000 - 300 000 Forint közötti összegben
300 000 - 1 000 000 Forint közötti összegben
1 000 000 Forint feletti összegben

 

A Pixato.hu kínálatában eléred a legnagyobb gyártók gyártók (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, LG, Nillkin, Baseus, INTEX, BESTWAY, WELLIS, GRE, STEINBACH, UBBINK, Sencor, Lamart stb.) legújabb termékeit. A professzionális kiszolgálás érdekében több mint 40 000 terméket tartunk raktáron, műszaki és logisztikai kérdésben 15 fős csapatunk készséggel áll rendelkezésedre!

A legismertebb gyártók közvetlen nagykereskedelmi partnerei vagyunk, így gyors kiszolgálást és rendkívül kedvező árakat biztosítunk Neked. Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű medencéket, homokszűrőket, kiegészítőket találsz, melyeket jó szívvel ajánlunk Neked.

argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2