Pixato.hu - ONLINE GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉSI ÉS PANASZKEZELŐ FELÜLET

30 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Hibás INTEX termékkel kapcsolatban kattints ide!

Hibás BESTWAY termékkel kapcsolatban kattints ide!

Ha véletlenül valamiért nem tetszik a Pixato.hu-n vásárolt termékek bármelyike, nincs más dolgod, mint jelezni nekünk a lenti űrlapon. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem kérünk elállási nyilatkozatot, nem fogjuk szóvá tenni, ha kipróbáltad a nálunk vásárolt terméket: amint a termék beérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra.

Vállalkozás nevére vásároltál? Bruttó 30 000 Ft összértékig céges vásárlóknak is biztosítjuk a csak magánszemélyeknek járó 30 napos indoklás nélküli elállást!

Ha vásároltál ExtraGarancia szolgáltatást is akkor 365 napig élhetsz elállási jogoddal. A bontatlan, nem használt termékekre vonatkozik!

Minden esetben pénzvisszatérítést tudunk biztosítani Neked, cserét nem. Ha más terméket szeretnél, akkor kérjük adj le egy új rendelést a kívánt termékkel! Így tudjuk garantálni neked a leggyorsabb ügyintézést. Amint visszaérkezik az általad visszaküldött hibátlan termék, visszakapod a vételárát!

Termék visszaküldésre ajánljuk:

FOXRETURN: ebben az esetben bármilyen szállító által kiszállított csomagot vissza tud küldeni FOXPOST csomagautomatán keresztül. Részletek: ide kattintva.

Vagy a https://csomagnet.hu/ oldalt, ahol könnyen, gyorsan és kényelmesen elintézheted a futár rendelést. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni)

Higiéniai és egyedi gyártásra készült termékekre az ÁSZF-ben foglaltak szerint nem érvényes az elállási jog! Ezt a termék oldalon, a kosár oldalon és a visszaigazoló levélben is feltüntetjük a termék neve alatt.

Kérjük töltsd ki értelemszerűen a lenti űrlapot!

Név (amin a rendelést leadtad):
Email cím (amivel regisztráltál, vagy rendeltél):
Telefonszám:
SZÁMLASZÁM vagy RENDELÉSSZÁM (rendszerünk ez alapján azonosít automatikusan így erre kiemelten szükségünk van):
A termék cikkszáma:
Visszaküldés oka:
Ha sérülten érkezett a csomag akkor mindenképpen töltsd fel a futárszolgálat által kitöltött kárjegyzőkönyvet (sérült termékek esetén csak kárjegyzőkönyvvel kezdjük meg az ügyintézést!):
Hiba rövid leírása (nem kötelező de nagyon hasznos lehet):
ExtraGarancia szolgáltatásom van (Ez külön fizetős szolgáltatás. A számlán szerepelnie kell!)
Igen
Nem
A termék visszajuttatásának módja:
Postával / futárral saját költségen elküldöm a Zone Europe Kft. (1134, Bp., Angyalföldi út 25.) címére
ExtraGarancia keretein belül futárral (Ingyenesen)
Fótó, vagy videó a hibáról (nem kötelező de nagyon hasznos lehet és gyorsítja az ügyintézést):
Hogyan fizetted a terméket (Ha bankkártyával a weboldalon akkor azt oda is térítjük majd vissza SIMPLE PAY-en keresztül! :
Adj meg egy bankszámlaszámot, ahova a vételárat utalhatjuk elállás esetén (A megfelelő bankszámlaszám 16 vagy 24 jegyből álló számsor. Kérlek semmiképpen se add meg a bankkártyád számát):
A megadott bankszámla tulajdonosának neve:

 

Fogalmak:

Elállási jog:  A fogyasztó ma már csak természetes személy lehet (így szabályozza az új Ptk, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény). Abban az esetben tehát, ha a vevő cégre kér számlát, akkor a vevő nem minősül fogyasztónak, mert egy cég nem lehet természetes személy (még akkor sem, ha egyéni ügyvédi vagy egyéni vállalkozói minőségben bonyolítja le a vásárlást). A kormányrendelet alapján tehát nem illeti meg az elállási jog.

argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2