Üdvözöljük a medencetisztítás egy teljesen új szintjén. A Maytronics Dolphin M 700 robotizált medencetisztító egyszerű kezelhetőségével és Wi-Fi® csatlakoztathatóságával értékes időt takarít meg Önnek. A MyDolphin™ Plus mobilalkalmazás segítségével testre szabhatja a tisztítási ütemterveket az Ön kényelmének és medencéje igényeinek megfelelően.

A számtalan kényelmi funkció melllett egyedülálló, hogy a víz hőmérsékletéről és a szűrő állapotáról is (FI szenzor) visszajelzést ad. Az FI szenzor több fokozatban jelzi a szűrő telitettségét, amely elősegíti a szűrő megfelelő időben történő tisztítását és ezáltal növeli az élettartamát. 

Az M700 mesteri módon úgy lett megtervezve, hogy a padló, a falak és a vízvonal összehasonlíthatatlan súrolását biztosítsa. Egyedülálló érzékelővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a vízhőmérsékletről.
A távirányító egység könnyen kezelhető és exkluzív megjelenésű. 

Csúcstechnológiájú robot, amely a legtöbb kényelmi funkcióvalis rendelkezik, mint például a Pick-me-up funkcióvagy az 5 szintű szűrő telítettség jelző (FI szenzor). Applikáción keresztüli távirányítási lehetőség, amely során számtalan beállítás választható: késleltetés, tisztító programok,speciális heti időzítés vagy akár a kézi vezérlés.

A számtalan kényelmi funkció melllett egyedülálló, hogy a víz hőmérsékletéről és a szűrő állapotáról is (FI szenzor) visszajelzést ad. Az FI szenzor több fokozatban jelzi a szűrő telitettségét, amely elősegíti a szűrő megfelelő időben történő tisztítását és ezáltal növeli az élettartamát. Az M700 kíválóan tisztítja az aljzatot, az oldalfalakat és a vízvonalat is. A távirányító egység könnyen kezelhető és exkluzív megjelenésű.


Kábel csavarodást megelőző rendszer
A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!


Caddy
Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

CLEVERCLEAN TECHNOLÓGIA

A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

3D SZŰRÉS
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

POWER STREAM MOZGATÁSI RENDSZER
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

TÁVIRÁNYÍTÓ ÉS APPLIKÁCIÓ
Könnyen kezelhető, köszönhetően a távirányítójának és a MyDolphin Plus applikációnak. A robot megközelíti a medencce szélét, hogy ön könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön. A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várakozzon. A gyors, tiszta vízkieresztés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

Fontosabb jellemzők és előnyök:
-Újdonság a Dolphin M700 IOT CB medencetisztító robotban, hogy az egyedülállő "Pick-up" mód lehetővé teszi a robot feljutását a víz felszínére.
-Így még könyebben kiemelhető a robot a medencéből.
-Aktív keferendszer.
-Kiváló szűrőkosárral ellátott, amely nagy tárolási kapacitást biztosít a szennyeződésekhez.
-Többrétegű szűrő rendszerrel rendelkezik, ultra-finom, finom és durvább szűrővel egyaránt. Ezzel a kombinációval a robot nagyobb szennyeződéseket (levelek, gallyak, bogarak, stb...) és finomabb szennyeződéseket (homok, stb..) is képes felszívni és elnyelni. Ezáltal ez a többrétegű szűrő minden évszaknak megfelelő és hatékony, eltömődés mentes szűrést biztosít.
-Okostelefon és MyDolphin applikációs távoli elérés funkció
-A szűrőkosár a készülék fedelét kinyitva könnyen kiemelhető, így könnyű és kényelmes a karbantartása.
-A Dolphin M700 IOT CB medencetisztítő robot egy forgócsatlakozóval is rendlkezik. A kábelnek ez a része biztosítja, hogy az ne gubancolódjon össze. Így a robot munkája során mindig a kábel teljes hosszát tudja használni.
-A Dolphin M700 IOT CB víz alatti automata medenceporszívó robot szívó ereje tovább lett fejlesztve a korábbi Dolphin modellekhez képest, így lehetővé téve a medence falain való még jobb közelekedést.
-Ez a tulajdonsága kiemeli a Dolphin M700 IOT CB medencetisztító robotot a mezőnyből.
-A robot automatikusan jelez amikor a szűrőkosár tele van és tisztítani kell
Gyors és fordulékony PowerStream rendszernek köszönhetően.
-4 tisztító programmal rendelkezik:
 -Gyors - Standard - Ultra tisztítás - Aljzat.
 -Gyors: rövid szűrési ciklus
-Standard: általános padló, oldalfal és vízvonal tisztítás
-Ultra tisztítás: átfogó program a nagyon alapos medence tisztításhoz.
-Aljzat: szűrési program csak a padló tisztítására.
-Kerekeken mozgatható állvánnyal vagyis a hordozókocsival (caddy) könnyen szállítható és tárolható.
-A Dolphin M700 IOT CB medencetisztító robot egy giroszkópos navigációs rendszerrel van felszerelve, ami biztosítja a robot optimális mozgás irányát. Ezáltal a medence még pontosabban feltérképezhető, így a medence aljának tisztítása a legoptimálisabb útvonalon történik.
-A Dolphin M700 medencetisztító robot rendelkezik egy "Gyors vízkiereszető" rendszerrel is.
-Amikor a robotod kiemeled a vízből, a benne összegyűlt víz gyorsan, szennyeződések nélkül folyik vissza a medencébe.
-MyDolphin applikáció:
 -Mydolphin plus app: kézi vezérlés, heti időzítés, támogatás, beállítások, tisztító programok, ciklusidő, késleltetés, pick-me-up funkció, FI szenzor, speciális heti időzítés.
-A könnyen kezelhető applikáció segítségével gyorsan és egyszerűen regisztrálni tudod online a Dolphin medencetisztító robotot. Ezután bármikor és bárhonnan elérhetővé és irányíthatóvá válik számodra a robot. A következő üzemelés időpontját bármikor ellenőrizheted. Az applikáción keresztül beállíthatod a heti időzítést, a tisztítás módját és a szűrési ciklus hosszát (1,5-2-2,5 óra). A heti időzítés funkció lehetővé teszi a robot programozását, hogy az mindig automatikusan kezdjen el tisztítani egy megadott időpontban.
A következő lehetőségek közül választhatsz: minden nap / minden második nap / minden harmadik nap. Az applikáció segítségével akár manuálisan is irányíthatod a robot mozgását.

Fontos információk a medencerobotból
Van néhány szempont, amely fontos minden modell vásárlásakor, és amelyet nem szabad elhanyagolni, mielőtt egy medencerobotot vásárolna. A medence mérete különösen fontos, de inkább döntő jelentőségű a medencerobot vásárlásánál. Ez az egyik legnagyobb különbség az egyes modellek között, mivel nem minden robotot ugyanolyan méretű medencére terveztek. Ezért mindig ellenőriznie kell vásárlás előtt medence méretét és egyéb tulajdonságait a forma és az anyagok szempontjából. Ez a legegyszerűbb módszer ahhoz hogy a megfelelő modellt válassza ki.

Szükséges vízviszonyok
tökéletes tisztítási eredményeinek elérése érdekében kövesse az általános használati utasításokat és egyéb információkat. Különösen a vízviszonyoknak kell optimálisnak lenniük:
-Egy sós víz medence , a sótartalom (NaCl) 5000 ppm kell nem szabad túllépni a használat során .
-Egy klórozott vizes medence , a maximális koncentráció 4 ppm .
-A porszívó használata közben a víz hőmérséklete 6 és 35 fok között lehet .

Technikai adatai:
-Ajánlott medencehossz: 12 - 15 m
-Ajánlott maximális medenceméret: 12 x 6 m
-Elektromos védelem – porszívó: IP 68
-Elektromos védelem – transzformátor: IP 54
-Elsődleges feszültség: 230 / 50 - 60 V / Hz
-Másodlagos bemeneti feszültség: 24 V DC
-Kábel hossz: 18 m
-Ciklus idő: 1.5 / 2 / 2.5 óra
-Szívóteljesítmény: 19 m3/óra
-Motorok száma: 2 
-Szűrés: Többrétegű szűrő + 2 panel
-Kefe típusa: Kombinált Aktív Kefe
-Üzemi vízhőmérséklet: 6-34 C
-Teljes padló és oldalfal és vízvonal tisztítás
-Súlya: 11.5 Kg

Használati utasítás

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2